Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 3 Værelser 91 m²

A1 | Delevenlig treværelses med altan/terrasse

Træd ind i en skøn lejlighed med åbent køkken-alrum og stue, lyse og rummelige værelser og et praktisk badeværelse. Du får desuden en skøn altan i denne bolig.

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum med køkkenø
Lejligheden er indrettet med et dejligt, gennemlyst køkken-alrum, hvor der er plads til at samle venner og familie. I midten er køkkenet placeret med køkkenø, og på hver side er der plads til at indrette en spiseplads og et hyggeligt sofaområde. Fra køkken-alrummet er der udgang til egne udearealer, hvor du kan nyde mange stunder under åben himmel.

Lyse værelser
Lejligheden har to gode værelser med reelle kvadratmeter, som sikrer en nem indretning, der udnytter boligens kvadratmeter. Det ene værelse er en smule større end det andet med fire indbyggede garderobeskabe, og er oplagt at benytte som soveværelse. Lejlighedens andet værelse har et fast garderobeskab og har en god størrelse til børneværelse, kontor eller gæsteværelse.

Badeværelse med vaskesøjle
Lejligheden har et moderne badeværelse, som er opført i enkelte og moderne materialer. I badeværelset har du vaskemaskine og tørretumbler, så du kan klare vasketøjet, når du vil. Derudover er her brusekabine og toilet, og inventaret er fra HTH.

Udeliv
Lejlighederne i stueplan har en dejlig terrasse som vender mod gården og de øvrige plan har altan mod gaden samt fransk altan på værelserne.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 9.900 DKK
Depositum 29.700 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Varierende
Etager Stuen, 1. Sal, 2. Sal, 3. Sal
Værelser 3
Areal 91 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Video: Lejlighed | 3 Værelser | 91 m²

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²