Honningvænget

Aarhus

Lejlighed 3 Værelser 102 m²

H2 | Stor og lys treværelses lejlighed på Honningvænget

Indbydende treværelses lejlighed fordelt på skønne 102 m2. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue 
Glæd dig over boligens store og rummelig køkken-alrum, som samler både køkken, spiseplads og stue i ét og samme rum. Selve køkkenet er nyt og stilrent og opført med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet indeholder desuden en skøn køkkenø, som indbyder til hyggelige snakke henover madlavningen. I køkken-alrummet kan du desuden glæde dig over at have direkte udgang til privat altan. 

Værelser
Lejligheden har to gode værelser; et stort og lyst soveværelse med hele fire faste garderobeskabe samt et værelse med vindue ud mod de hyggelige gårdside. 

Badeværelse
Lejlighedens badeværelse er opført i lyse kvalitetsmaterialer, der er i samme stil som resten af boligens indretning. Badeværelset er indrettet med bruseniche, håndvask dybe opbevaringsskuffer, toilet og en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. 

Udeliv
I denne bolig får du egen skønne altan. Boligens placering på 1. sal løfter dig op fra vejniveauet og giver dermed mere ro og privatliv.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 03.08.2020
Område Honningvænget
Husleje 10.500 DKK
Depositum 31.500 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning
Etager 3. Sal
Værelser 3
Areal 102 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 15.09.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Honningvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum samt et klimavenligt ventilationssystem, som giver et godt indeklima. Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet
Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Honningvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Honningvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²