Honningvænget

Aarhus

Lejlighed 5 Værelser 122 m²

F1 | Spændende femværelses i to plan

Rummelig femværelseslejlighed i to plan. Boligen har en ideel planløsning til familien eller som delebolig blandt venner. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue 
Køkken-alrummet er placeret i lejlighedens underetage. Her får du et lyst og stilrent køkken, som indeholder alt i hårde hvidevarer inkl. en opvaskemaskine. Køkkenet ligger i den ene ende af boligen, mens der i den anden ende kan indrettes spisebord og en stue. Fra stuen har boligen direkte udgang til egen skønne altan.

Badeværelse
Lejlighedens badeværelse er placeret i underetagen med fælles indgang via en fordelingsgang i alrummet.  Det enkle og moderne bad er opført i flotte kvalitetsmaterialer og indeholder toilet, bad, håndvask og smart vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. 

Værelser
Lejlighedens værelser er placeret på 1. sal. De fire værelser har alle indgang via en fælles fordelingsgang, som gør boligen både delevenlig og ideel for familien. Værelserne er af varierende størrelse, så det er muligt at indrette sig afhængigt af behov.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 04.03.2021
Område Honningvænget
Husleje 11.700 DKK
Depositum 35.100 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning
Etager 1. Sal
Værelser 5
Areal 122 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.05.2021

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Honningvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum samt et klimavenligt ventilationssystem, som giver et godt indeklima. Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet
Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Honningvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Honningvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²