Honningvænget

Aarhus

Lejlighed 3 Værelser 102 m²

H2 | Lys og rummelig treværelses lejlighed

Fantastisk treværelses lejlighed på hele 102 m2 beliggende i Tilst nær Aarhus. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue 
Lejlighedens store og lyse køkken-alrum er denne lejligheds helt store wow-faktor! Køkken-alrummet indeholder både et nyt og lækkert køkken med en smart køkkenø, samt alt i hårde hvidevarer, spiseplads, en hyggelig stue og direkte udgang til privat altan. Rummet taler for sig selv, og de mange kvadratmeter giver en skøn rumfornemmelse. 

Værelser
Boligen indeholder et stort soveværelse med masser af lys og hele fire faste garderobeskabe. Soveværelset har god plads til en stor dobbeltseng. I den modsatte ende af lejligheden ligger boligens andet værelse med vindue ud mod gårdsiden. Værelset har en god størrelse til eksempelvis børneværelse eller kontor. 

Badeværelse
Fra den lyse entré har du direkte adgang til boligens badeværelse, som er opført i moderne og stilrene materialer. Badeværelset er indrettet med bad, håndvask med opbevaringsskuffer, toilet og en smart vaskesøjle med egen vaskemaskine og tørretumbler. 

Udeliv
Glæd dig over boligens private altan med skøn og uforstyrret udsigt over området. Lejlighedens placering på 3. sal giver optimale betingelser for at nyde solen fra altanen og samtidig vil du opleve mere privatliv på altanen. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 25.02.2021
Område Honningvænget
Husleje 10.400 DKK
Depositum 31.200 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning
Etager 2. Sal
Værelser 3
Areal 102 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 15.09.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Honningvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum samt et klimavenligt ventilationssystem, som giver et godt indeklima. Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet
Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Honningvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Honningvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²