Honningvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 115 m²

I1 | Fireværelses lejlighed med skønt lysindfald

Skøn fireværelses lejlighed på Honningvænget på hele 115 m2. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue 
Lejligheden er indrettet med et lyst og moderne køkken-alrum, hvor køkken, spiseplads og stue er i samme rum. Køkkenet er opført i lyse materialer i højeste kvalitet og indeholder alt i hårde hvidevarer og en smart køkkenø. 

Badeværelse
Boligens bad er indrettet i stilrene materialer og indeholder bruseniché, toilet, en håndvask med dybe opbevaringsskuffer og en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. 

Værelser
Lejligheden består af tre værelser. Det store soveværelse indeholder fire faste skabe og har masser af plads til en stor dobbeltseng. De to andre værelser har begge en god størrelser, der både kan indrettes som børneværelser eller kontor. 

Uderum
Lejligheden har en skøn altan med direkte udgang fra køkken-alrummet. Lejligheden ligger på 1. sal og har dermed en mere uforstyrret placering hævet over gaden. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 03.08.2020
Område Honningvænget
Husleje 11.500 DKK
Depositum 34.500 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Varierer
Etager 2. Sal
Værelser 4
Areal 115 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 15.09.2020

Plantegninger

Video: Lejlighed | 4 Værelser | 115 m²

Praktisk info

Lejlighederne på Honningvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum samt et klimavenligt ventilationssystem, som giver et godt indeklima. Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet
Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Honningvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Honningvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²