Honningvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 104 m²

C1 | Fireværelses lejlighed med rummelig planløsning

Rummelig og lys fireværelses lejlighed med god beliggenhed i Tilst.

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue 
Lejligheden er centreret omkring det store og lyse køkken-alrum, hvor du har både køkken, spiseplads, stue samt udgang til egen altan. Rummet indbyder til, at lejlighedens beboere samles over madlavningen, måltiderne eller blot hygge i hverdagen - hvad end det er ude eller inde. 

Værelser
Lejligheden er indrettet med et stort soveværelse, der indeholder faste skabe med plads til opbevaring samt plads til en dobbeltseng. De to resterende værelser ligger i den anden ende af boligen, og er oplagte til børneværelser, kontor eller som ekstra soveværelser i en delevenlig bolig.

Badeværelse
Badeværelset er opført i lyse og moderne materialer og indeholder toilet, bruseniche, håndvask samt en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. 

Altan
Lejligheden har egen udgang til egen altan fra alrummet.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 03.08.2020
Område Honningvænget
Husleje 11.200 DKK
Depositum 33.600 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning
Etager 3. Sal
Værelser 4
Areal 104 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.05.2021

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Honningvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum samt et klimavenligt ventilationssystem, som giver et godt indeklima. Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet
Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Honningvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Honningvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²