Honningvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 115 m²

I1 | Fireværelses lejlighed i stueplan

Rummelig fireværelses lejlighed i stuen på hele 115 m2. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue 
Her får du et skønt og lyst køkken-alrum med køkken, spiseplads og stue i samme åbne rum. Det lyse og moderne køkken er opført i moderne materialer i høj kvalitet og er indrettet med alt i hårde hvidevarer samt en funktionel køkkenø. 

Badeværelse
Badeværelset er opført i flotte og moderne materialer. Badeværelset er indrettet med bruseniché, toilet, en håndvask med dybe opbevaringsskuffer og en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. 

Værelser
Lejligheden har tre værelser, hvoraf det største vil være oplagt at indrette som soveværelse. Soveværelset indeholder fire faste garderobeskabe, og der er god plads til en dobbeltseng. De to andre værelser er lyse og reelle og kan indrettes som både børneværelser eller kontor. 

Uderum
I denne bolig har du direkte udgang til egen terrasse fra køkken-alrummet. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 03.08.2020
Område Honningvænget
Husleje 11.200 DKK
Depositum 33.600 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Varierer
Etager Stuen
Værelser 4
Areal 115 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 15.09.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Honningvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum samt et klimavenligt ventilationssystem, som giver et godt indeklima. Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet
Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Honningvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Honningvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²