Honningvænget

Aarhus

Lejlighed 5 Værelser 122 m²

F1 | Femværelses lejlighed i to plan

Stor og delevenlig lejlighed i to plan. Lejligheden har den perfekte størrelse til familien eller som delebolig blandt venner. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue 
I lejlighedens underetage finder du et lyst og stilrent køkken, som indeholder alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er placeret i den ene ende af boligen, mens der i den anden ende er plads til spisebord samt en hyggelig stue. Fra stuen er der udgang til egen altan, hvor solens stråler kan nydes. 

Badeværelse
Lejlighedens bad ligger også i underetagen med indgang via en fordelingsgang mellem køkken og stue. Badeværelset er opført i enkle og moderne materialer med toilet, bad, håndvask og smart vaskesøjle med egen vaskemaskine og tørretumbler. 

Værelser
På lejlighedens 1. sal ligger de fire værelser, som alle har indgang via en fælles fordelingsgang. Værelsernes størrelse varierer og det er muligt at indrette sig efter behov, hvad end I ønsker et stort forældresoveværelse eller andre konstellationer. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 03.08.2020
Område Honningvænget
Husleje 12.200 DKK
Depositum 36.600 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning
Etager 1. Sal
Værelser 5
Areal 122 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 15.09.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Honningvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum samt et klimavenligt ventilationssystem, som giver et godt indeklima. Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet
Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Honningvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Honningvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²