test

Honningvænget

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Tilst

Små 7 kilometer nordvest for Aarhus, ligger den pulserende forstad Tilst. Bydelen har ca. 16.000 indbyggere, som gør Tilst til en veletableret bydel, som både ligger godt til byen og motorvejen. I Tilst får du mere bolig for pengene end i midtbyen, men du bor stadig i kort afstand til det centrale Aarhus.

Foreningsliv

I Tilst finder du et godt lokalsamfund med flere skoler og et stærkt foreningsliv, der tæller både idræt for alle aldre; gymnastik, badminton, svømmehal og en løbeklub. Den omkringliggende natur indbyder også til aktiviteter i naturen.

Gode indkøbsmuligheder

Der findes mange indkøbsmuligheder i Tilst, når det kommer til dagligvarer. Blandt de største tæller Bilka, Meny og Fakta, og tager du et den lille tur til Aarhus, finder du et hav af specialbutikker og god shopping. I Tilst findes masser af spisesteder, hvad end du er til hurtig take-away eller et restaurantbesøg.

Nær uddannelsesinstitutioner

I Tilst finder du flere folkeskoler, og der ligger desuden også et gymnasium, som tilbyder både gymnasie- og erhvervsuddannelser. Knap 5 kilometer fra Tilst finder du de videregående uddannelser på Aarhus Universitet og Via University College.

Nær arbejdspladser

I Tilst findes der et stort erhvervsområde med mange arbejdspladser. Bydelen har alt lige fra bilforhandlere til byggemarkeder, samt supermarkeder og store elektronikkæder. Den nære afstand til Aarhus åbner også op for et hav af arbejdspladser inden for alle genrer.

Kom nemt på motorvejen

Skal du pendle ud af byen, er Tilst også godt placeret med ca. 5 min. i bil til Østjyske motorvej (E45) og 10 min. til Herningmotorvejen.

test

Se video

Delevenlige lejeboliger

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²