Honningvænget

Velkommen til Tilst

Små 7 kilometer nordvest for Aarhus, ligger den pulserende forstad Tilst. Bydelen har ca. 16.000 indbyggere, som gør Tilst til en veletableret bydel, som både ligger godt til byen og motorvejen. I Tilst får du mere bolig for pengene end i midtbyen, men du bor stadig i kort afstand til det centrale Aarhus.

Nedsat leje

Lige nu kan vi tilbyde nedsat leje på udvalgte boliger på Honningvænget. Særlige vilkår gælder. *

*Vilkår: Huslejenedsættelsen tilbydes kun på udvalgte boliger på Honningvænget. Huslejenedsættelserne gælder i perioden 25.09.2020 – 01.11.2020, og er kun gældende ved indflytning senest 01.11.2020 på Honningvænget. Kontakt Birch Ejendomme på tlf. 88 44 50 44 for yderligere information om, hvilke boliger der er huslejenedsættelser på.

Foreningsliv

I Tilst finder du et godt lokalsamfund med flere skoler og et stærkt foreningsliv, der tæller både idræt for alle aldre; gymnastik, badminton, svømmehal og en løbeklub. Den omkringliggende natur indbyder også til aktiviteter i naturen.

Gode indkøbsmuligheder

Der findes mange indkøbsmuligheder i Tilst, når det kommer til dagligvarer. Blandt de største tæller Bilka, Meny og Fakta, og tager du et den lille tur til Aarhus, finder du et hav af specialbutikker og god shopping. I Tilst findes masser af spisesteder, hvad end du er til hurtig take-away eller et restaurantbesøg.

Nær uddannelsesinstitutioner

I Tilst finder du flere folkeskoler, og der ligger desuden også et gymnasium, som tilbyder både gymnasie- og erhvervsuddannelser. Knap 5 kilometer fra Tilst finder du de videregående uddannelser på Aarhus Universitet og Via University College.

Nær arbejdspladser

I Tilst findes der et stort erhvervsområde med mange arbejdspladser. Bydelen har alt lige fra bilforhandlere til byggemarkeder, samt supermarkeder og store elektronikkæder. Den nære afstand til Aarhus åbner også op for et hav af arbejdspladser inden for alle genrer.

Kom nemt på motorvejen

Skal du pendle ud af byen, er Tilst også godt placeret med ca. 5 min. i bil til Østjyske motorvej (E45) og 10 min. til Herningmotorvejen.

 

test
0

Ledige boliger

Se video

Delevenlige lejeboliger

houses


Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²