test

Honningvænget

Velkommen til Tilst

Små 7 kilometer nordvest for Aarhus, ligger den pulserende forstad Tilst. Bydelen har ca. 16.000 indbyggere, som gør Tilst til en veletableret bydel, som både ligger godt til byen og motorvejen. I Tilst får du mere bolig for pengene end i midtbyen, men du bor stadig i kort afstand til det centrale Aarhus.

Flyt ind nu – og få én måneds gratis husleje

Lige nu giver vi én måneds gratis husleje til alle, der underskriver ny kontrakt og flytter ind i en af lejlighederne på Honningvænget eller Pollenvænget i tidsrummet 13.01.2021 – 01.03.2021.

Kampagnen gælder ikke med tilbagevirkende kraft og er således forbeholdt nye lejere med overtagelse fra 13.01.2021 til 01.03.2021, begge dage inklusive. Huslejen bliver ikke udbetalt – vi vil blot undlade at opkræve husleje den første måned efter nøgleoverdragelse. Lejer vil stadig blive opkrævet forbrug for perioden samt depositum. Kampagnen er ikke gældende for personer, der er registreret i RKI. Kampagnen kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampagner.

Foreningsliv

I Tilst finder du et godt lokalsamfund med flere skoler og et stærkt foreningsliv, der tæller både idræt for alle aldre; gymnastik, badminton, svømmehal og en løbeklub. Den omkringliggende natur indbyder også til aktiviteter i naturen.

Gode indkøbsmuligheder

Der findes mange indkøbsmuligheder i Tilst, når det kommer til dagligvarer. Blandt de største tæller Bilka, Meny og Fakta, og tager du et den lille tur til Aarhus, finder du et hav af specialbutikker og god shopping. I Tilst findes masser af spisesteder, hvad end du er til hurtig take-away eller et restaurantbesøg.

Nær uddannelsesinstitutioner

I Tilst finder du flere folkeskoler, og der ligger desuden også et gymnasium, som tilbyder både gymnasie- og erhvervsuddannelser. Knap 5 kilometer fra Tilst finder du de videregående uddannelser på Aarhus Universitet og Via University College.

Nær arbejdspladser

I Tilst findes der et stort erhvervsområde med mange arbejdspladser. Bydelen har alt lige fra bilforhandlere til byggemarkeder, samt supermarkeder og store elektronikkæder. Den nære afstand til Aarhus åbner også op for et hav af arbejdspladser inden for alle genrer.

Kom nemt på motorvejen

Skal du pendle ud af byen, er Tilst også godt placeret med ca. 5 min. i bil til Østjyske motorvej (E45) og 10 min. til Herningmotorvejen.

Ledige boliger på Honningvænget

test

Se video

Delevenlige lejeboliger

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²