Tilst

Et sprudlende lokalliv nær Aarhus

Tilst ligger som forstad til Aarhus blot 7 kilometer fra den pulserende midtby, og er med sine 16.000 indbyggere en veletableret bydel.

I Tilst får du mere bolig for pengene end i midtbyen, mens du kan glæde dig over roligere omgivelser med alt, hvad du har brug for i hverdagen. Samtidig er du nær alle mulighederne i Aarhus, og hvad end det er cafélivet, arbejdspladserne eller studielivet, der trækker, kan du nå byen på få minutter i bil, bus eller på cykel. Tilst ligger desuden godt placeret i forhold til motorvej E45, som kan nås på ca. 5 minutter, hvilket gør området ideelt for pendlere.

Tilst kan bryste sig af at have et godt og veletableret lokalsamfund, hvor der både er flere skoler samt et stærkt foreningsliv. Bydelen har desuden et stort udvalg inden for dagligvarebutikker samt flere restauranter, der både tilbyder mulighed for gode spiseoplevelser ude samt take-away.

Af omkringliggende natur kan beboere i Tilst bl.a. nyde True skov og Geding sø, der indbyder til både gå-, løbe- og cykelture.

test
2
houses


Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²