test

Tilst

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Et sprudlende lokalliv nær Aarhus

Tilst ligger som forstad til Aarhus blot 7 kilometer fra den pulserende midtby, og er med sine 16.000 indbyggere en veletableret bydel.

Her finder du blandt andet de populære boligområder omkring Honningvænget og Pollenvænget, som er et af de nyere byggerier, der stadig er under udvikling. På Honningvænget og Pollenvænget finder du attraktive nye lejligheder som er placeret i smukke grønne omgivelser, og med blot en kort cykel- eller bustur væk fra Aarhus.

Bynært i rolige omgivelser

I Tilst får du mere bolig for pengene end i Midtbyen, mens du kan glæde dig over roligere omgivelser med alt, hvad du har brug for i hverdagen. Samtidig er du nær alle mulighederne i Aarhus, og hvad end det er cafélivet, arbejdspladserne eller studielivet, der trækker, kan du nå byen på blot 20 minutter i enten bil, bus eller på cykel. Tilst ligger desuden godt placeret i forhold til motorvej E45, der kan nås på ca. 5 minutter, hvilket gør området ideelt for pendlere.

Godt naboskab

Tilst kan bryste sig af at have et godt og veletableret lokalsamfund, hvor der både er flere skoler samt et stærkt foreningsliv. Bydelen har desuden et stort udvalg inden for dagligvarebutikker og flere restauranter, der både tilbyder mulighed for gode spiseoplevelser på blandt andet Bones, Sushi Daily eller Vitto Pizza samt take-away.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lille by med stort potentiale

Som det lille lokalsamfund Tilst er, findes et godt naboskab, hvad end du etablerer dig som børnefamilie eller som ung studerende, der ikke har noget imod at bo lidt væk fra Aarhus. Tilst er indehaver af ikke mindre end 36 butikker og hele 18 spisesteder, hvor du enten kan nyde en aften ude, eller tage maden med hjem. Der er aldrig langt til nærmeste dagligvarebutik, og det er tilmed i Tilst, at Aarhusianerne finder den mest nærliggende dagligvarebutik Bilka.

Mange virksomheder har valgt at placere sig i Tilst på grund af de gode transportmuligheder samt den korte afstand ind til Aarhus midtby. Netop derfor er Tilst også indehaver af masser arbejdspladser for både unge som ældre.

Til børnene er der flere forskellige sports- og fritidsklubber, hvilket skaber stor glæde i den lille by. Der er flere forskellige vuggestuer og børnehaver til de små, og til de større børn ligger Tilst Skole, som rummer folkeskoleelever fra 0.-9. klasse. En lejebolig i Tilst er dermed perfekt for børnefamilierne, der ønsker et lille lokalsamfund, men hvor pasningsmuligheder, samt sociale aktiviteter er beliggende indenfor byens egne rammer. Til de unge ligger Tilst Gymnasium midt i byen, og der er ikke langt til de mange videregående uddannelser i Aarhus. Netop derfor vælger mange unge at finde en lejebolig i Tilst. Her kan de nemlig finde lækre lejligheder til billige priser, hvilket ofte ikke er en mulighed med en placering inde i Aarhus Midtby.

Noget for enhver smag

På grund af de mange muligheder der er at finde i Tilst, er byen perfekt uanset om du er ung studerende, etableret på arbejdsmarkedet eller familie med børn. Ud over disse muligheder er det også de mange forskellige lejeboliger i Tilst der gør byen attraktiv for de fleste. Du kan finde små og billige lejeboliger, som er til dig der ikke ønsker at betale overpris for en bolig, blot fordi du skal studere i storbyen. Du kan derimod også finde større lejligheder, som egner sig bedst til familieboliger, med en attraktiv indretning til dette formål.

Transportmuligheder i Tilst

Med en placering blot 7 kilometer fra Aarhus Midtby, er der gode transportmuligheder til storbyen. Der er lavet solide cykelstisystemer, som sørger for at beboerne nemt og sikkert kan komme rundt i byen. Disse stisystemer fører sig hele vejen ind til Aarhus, og det tager derfor ikke mere end 20 minutter at cykel hertil.

Af offentlig transport benytter beboerne i Tilst sig ofte af bussen. Busserne går jævnligt både rundt i byen, samt ind til Aarhus. Det er nemt og hurtigt at benytter sig af bus som transportmiddel i Tilst, uanset hvor du skal hen og hvor du kommer fra. Stoppestederne findes altid i gåafstand fra hvor i byen du befinder dig.

Med en placering lige ud til E45 motorvejen er det som bilist også nemt at komme til og fra byen. Uanset om du skal køre ind til Aarhus, eller ud i det store Jylland, er der fra Tilst gode forbindelser. Især for pendlere er byen derfor ideel at bosætte sig i, således der ikke bruges spildtid på at komme ud til motorvejen. Derudover er der gode parkeringsmuligheder, og det er derfor ubesværet at tage bilen rundt i byen.

Smuk natur

Som beboer med en lejlighed i Tilst kan du nyde godt af de naturskønne omgivelser byen har at byde på. Du kan tage på tur i True skov eller gå rundt om Geding sø, som begge er områder beboerne i Tilst nyder godt af. De grønne arealer i byen indbyder til både gå-, løbe- og cykelture, og giver rig mulighed for at koble af i smukke omgivelser. Er du til en tur i parken kan Tilst bypark findes midt i byen. Byparken er et rekreativt område, hvor du blandt andet kan spille diskgolf eller blot nyde en eftermiddag med venner eller familie.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²