Aarhus

Studieby med utallige muligheder

Aarhus er Danmarks 2. største by, og det er ikke uden grund, at byen i løbet af de seneste år har toppet internationale mediers "must visit"-lister ad flere omgange.

Alt hvad hjertet begærer

I Aarhus finder du både et stort udvalg af spændende spisesteder med alt fra street-food til Michelin, shopping i verdensklasse med internationale mærker, second-hand og high street side om side, samt masser af muligheder for at opleve nogle af Danmarks bedste kulturtilbud. 

Kreativ studieby

Aarhus er en udpræget studieby og byen sprudler af ung energi, kreativitet og nytænkning. Byens områder er da også i konstant udvikling og de seneste år er der bl.a. kommet et nyt havnebad på den nye bydel Aarhus Ø, Den Uendelige Bro ved Marselisborg og flere spændende madmarkeder. Med alle disse nye tiltag og muligheder, er det sikkert at sige, at der hviler en helt særlig "storby-vibe" over Aarhus. 

Smuk og varieret natur 

Med en beliggenhed ud til Østkysten finder du flere skønne, lavvandede strande både nord og syd for bygrænsen. Byen er desuden omgivet af store bøgeskove både med Risskov i nord og Marselisborgskovene i syd, hvilket giver optimale betingelser for at opholde sig i naturen. I selve Aarhus er der en række af grønne åndehuller, hvor det er muligt at motionere, nyde sin frokost eller blot lade op. 

houses


Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²