test

Silkeborg - Sejs-Svejbæk

ATTRAKTIVT LOKALOMRÅDE
Sejs-Svejbæk ligger ca. 7 km sydøst for Silkeborg og har knap 5.000 indbyggere. Sejs og Svejbæk var tidligere to adskilte byer, men er i dag vokset sammen til et samlet byområde med skole, daginstitutioner, togstation og diverse dagligvare- og specialforretninger. Området er meget populært og i vækst.

UNIK NATUR
I Sejs-Svejbæk og omegn finder du noget af Søhøjlandets smukkeste natur. Området strækker sig ned til Brassø, der er del af Gudenå-systemet, og er velbesøgt af roere i kanoer og kajakker. Sejs-Svejbæk grænser desuden op til skov og de smukke lyngbakker, Sindbjerg og Stoubjerg. 

GODE FORBINDELSER MED BIL OG TOG
Sejs-Svejbæk ligger godt placeret med fem minutter til motorvejen mod Aarhus eller Herning. Vil du i stedet med offentlig transport, er her også rig mulighed for det. Her er gode busforbindelser, og fra Svejbæk station kan du desuden hoppe på toget ind til Silkeborg centrum eller mod Skanderborg, hvorfra du kan nå et tog i sydgående eller nordgående retning.

VIL DU BO I SEJS-SVEJBÆK?
Birch Ejendomme bygger lige nu på Borgdalsvej i Sejs-Svejbæk, hvor vi opfører 78 lejeboliger – både rækkehuse og lejligheder - med indflytning FRA 1. november 2019.
Udlejningen af boligerne i Borgdalsparken er i gang - kontakt os nu for at leje en bolig. 

Se boliger i Sejs-Svejbæk