Randers - Assentoft

 

Assentoft har ca. 3.500 indbyggere og ligger 8 kilometer sydøst for Randers. Byen har alt, du skal bruge i hverdagen med gode indkøbsmuligheder, skole, hal, børnehave, osv. 

GODE INDKØBSMULIGHEDER
Assentoft er en hyggelig by, der har noget at byde på for både unge og ældre. Byen har bl.a. egen slagter, frisør, apotek og tandlæge, og der er trygge stier rundt i området. For børnene er der desuden sportsanlæg med multibane og haller.

NEM ADGANG TIL STØRRE BYER
Med base i Assentoft har du nem adgang til flere større byer og arbejdspladser. For eksempel har du fra Assentoft ca. 10 min. til Randers samt 35 min. til Aarhus, Bjerringbro og Hammel.

VIL DU BO I ASSENTOFT?
Birch Ejendomme bygger lige nu på Haflingervej i Assentoft, hvor vi opfører 38 lejeboliger med forventet indflytning forår 2020.
Udlejningen af de nye boliger på Haflingervej starter i efteråret 2019.
Skriv dig på vores interesseliste og vær blandt de første, der får besked, når udlejningen starter - du finder interesselisten nederst på denne side: www.birchejendomme.dk.

Det er gratis og uforpligtende - sæt blot flueben ved 8960 Randers SØ > Assentoft, og så får du en e-mail fra os, når vi har udlejningsmaterialet klar.

Se boliger i 8960 Randers SØ