Seneste nyheder

Her på siden kan du få et overblik over de seneste nyheder fra Birch Ejendomme.

Se de seneste nye boligprojekter, kom med på virtuelle fremvisninger af vores boliger og læs vores generelle nyheder.

Gustav Birch skriver kontrakt med Peugeot Sport Danmark

17-årige Gustav Birch har indgået kontrakt med Peugeot Sport Danmark og får sin debut som teamets unge kører.

Læs mere

Birch Ejendomme Holding ApS leverer endnu en yderst tilfredsstillende indtjening efter et godt år

Endnu engang leverer Birch Ejendomme en indtjening på et trecifret millionbeløb før skat, som i 2019/20 er skabt over 9 måneder efter omlægning af regnskabsåret.

Læs mere

Nybyggerne 2020 på TV 2

Når TV 2s populære byggeprogram Nybyggerne ruller over skærmen, er det Birch Ejendomme, der sponsorerer husene til de fire deltagende par.

Læs mere

Udlejningen af sidste etape på Kobbelvænget

Udlejningen af de topmoderne lejligheder på Kobbelvænget i Vejle går hurtigt fremad, og nu starter udlejningen af sidste etape af de populære lejeboliger.

Læs mere

55 nye og lækre lejligheder i Tilst

Efter en succesfuld første etape af GASA-grunden i Tilst nær Aarhus, er vi nu klar med udlejningen af næste etape; Honningvænget.

Læs mere
14.08.2020

Udlejningen er startet på Overmarken, Skærbæk

Her opfører vi 74 moderne og stilrene rækkehuse i lyse kvalitetsmaterialer med alt i hårde hvidevarer, luftrensende genvex, gulvarme og egen terrasse.

Læs mere
24.07.2020

Prisbelønning af Bramdrupskovvej

Bramdrupskovvej i Kolding er blevet nomineret til prisbelønning af god arkitektur 2020 hos Kolding Kommune.

Læs mere
31.07.2020

Delevenlige lejligheder

Birch Ejendomme tilbyder delevenlige lejligheder til de mange nye studerende i de større studiebyer i Jylland. De delevenlige lejligheder ligger placeret i Aarhus, Randers og Kolding og er til dig der ønsker et fællesskab når studiedagen er ovre.

Læs mere
20.07.2020

Find din roomie

Et helt nyt boligområde blomstrer på den gamle Gasa-grund i Tilst. Den tidligere industrigrund, der før i tiden husede blomstervirksomheden Gasa, omdannes nu til et attraktivt boligområde med ca. 600 boliger i alt.

Læs mere
01.04.2019

Delevenlige lejligheder i Aarhus på vej

Et helt nyt boligområde blomstrer på den gamle Gasa-grund i Tilst. Den tidligere industrigrund, der før i tiden husede blomstervirksomheden Gasa, omdannes nu til et attraktivt boligområde med ca. 600 boliger i alt.

Læs mere
01.04.2019

Nyhed: Pollenvænget i Tilst

Udlejningen af de nyopførte lejligheder på Pollenvænget i det nordvestlige Aarhus er i fuld gang, hvor i alt 55 lyse og moderne lejeboliger opføres.

Læs mere
20.03.2019

Virtuel fremvisning: Fireværelses bolig

Se med når Karin viser rundt i en fireværelses bolig, som findes på både Løvstikkevej i Silkeborg, Gubsøtoften i Silkeborg, Vimmerbyvej i Silkeborg, H. C. Monradsvej i Vejle og Haflingervej i Randers.

Læs mere
01.04.2019

Udlejningen er startet i Grejs

Udlejningen er skudt i gang på et nyt boligprojekt i naturskønne Grejs. Her opfører Birch Ejendomme i alt 39 rækkehuse, der udlejes med indflytning fra 1. maj 2020.

Læs mere
01.04.2019

Kobbelvænget II klar til udlejning

Nu starter udlejningen på næste etape af lejeboligerne på det populære Kobbelvænget i Vejle, hvor i alt 63 nye lejligheder står klar til indflytning fra den 15.08.2020.

Læs mere
01.04.2019

Udlejning er startet i Lysbro

Birch Ejendomme opfører nye lejeboliger i attraktive Lysbro i Silkeborg, hvor 99 lejligheder står klar til indflytning fra 01.09.2020.

Læs mere
01.04.2019

Virtuel fremvisning: Femværelses bolig i et plan

Se med når Jeanette viser vores 5-værelses bolig i ét plan frem. Boligtypen findes både som lejlighed og rækkehus og findes i Borgerdalsparken i Sejs-Svejbæk, på Vimmerbyvej i Silkeborg og H.C. Monrads Vej i Vejle.

Læs mere
19.03.2019

Virtuel fremvisning: Femværelses rækkehus i to plan

Vores dygtige udlejer Jeanette byder velkommen indenfor i et femværelses rækkehus i to plan, som findes på Gubsøtoften i Silkeborg og på Kobbelvænget i Vejle.

Læs mere
13.03.2019

NYT: Virtuelle & live fremvisninger

Som noget helt nyt arbejder vi nu på at filme vores dygtige udlejere der viser udvalgte boliger frem. Vi poster løbende de virtuelle fremvisninger her på hjemmesiden samt på vores Facebook side.

Læs mere
13.03.2019

COVID-19

Som aktør i det danske erhvervsliv har vi et medansvar for at holde hjulene kørende i Danmark. Vi vil gøre vores bedste for at vores lejere, underleverandører og samarbejdspartnere ikke bliver påvirket.

Læs mere
28.02.2018

Stigende efterspørgsel på lejeboliger

Torsdag d. 27. februar 2020 bragte Midtjyllands Avis artiklen Stigende mobilitet og ændrede levemønstre øger efterspørgslen på lejeboliger i tillægget Fokus Bolig.

Læs mere
05.01.2020

Fastelavnsfest i Sporbyen Randers

Tag hele familien med til en festlig dag, hvor vi slår katten af tønden og uddeler fine præmier fra den lokale Fætter BR, McDonalds og Water & Wellness. Vi inviterer også på sjov og leg på to indendørs hoppeborge.

Læs mere
24.01.2020

Legeplads på Løvstikkevej

I løbet af de kommende måneder anlægger vi en ny og skøn legeplads på Løvstikkevej til glæde for beboerne på vejen og i området.

Læs mere
11.02.2019

Sponsor af Nybyggerne 2020

Når sjette sæson af TV 2s seersucces Nybyggerne ruller over skærmen i efteråret 2020, er det den midtjyske bygge- og udlejningsvirksomhed Birch Ejendomme, der er sponsor på det populære byggeprogram.

Læs mere
11.02.2019

Familiemesse i Randers

Vi havde en rigtig god dag med mange interesserede besøgende. Vi uddelte slikposer til alle børn og de voksne kunne få en kop kaffe. Man kunne desuden deltage i konkurrence om at vinde en familietur i Water og Wellness i Randers.

Læs mere
01.04.2019

Udlejning startet i Kolding

Birch Ejendomme opfører lige nu et nyt etagebyggeri med 75 lejligheder til leje i Kolding. Udlejningen er startet, og der er stor interesse for de ledige lejeboliger.

Læs mere
29.11.2018

Portræt af René Birch

René Birch er egentlig uddannet mejerist, men hans talent ligger i en helt anden branche. På få år har han nemlig formået at oparbejde bygge- og udlejningsvirksomheden, Birch Ejendomme.

Læs mere
15.02.2019

Mød håndboldspiller Camilla Fangel

Camilla Fangel spiller til dagligt håndbold hos Silkeborg/Voel elitehåndbold. Og så bor hun til leje hos Birch Ejendomme.  Se med når Camilla inviterer indenfor i sit dejlige 4-værelses rækkehus på Lysmosevænget.

Læs mere
houses


Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²