test

Om os

Birch Ejendomme er et professionelt bygge- og udlejningsfirma med hovedsæde i Silkeborg. Vi tilbyder nye lejemål i bl.a. Randers, Kolding, Vejle og Silkeborg, og vi lægger vægt på en god og personlig dialog med vores lejere.

Nybyggede rækkehuse og lejligheder
Birch Ejendomme bygger selv lejemålene, der opføres som etagebyggeri samt rækkehuse i ét eller to plan. Boligerne opføres som lyse og moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Boligerne varierer i størrelse og udformning, så vi kan tilbyde et hjem, der kan rumme livet for både singlen, parret og familien.

Professionel udlejer med stor erfaring
Birch Ejendomme har mere end 190 medarbejdere, der beskæftiger sig med byggeri, udlejning og administration af lejemål. Vi bestræber os på en personlig kontakt og løbende dialog med vores lejere. 

Søg bolig hos Birch Ejendomme
Du finder vores aktuelle lejemål her på hjemmesiden, hvor du også kan skrive dig på interesselisten, hvis du er interesseret i en bolig i et af vores kommende projekter. Mangler du en bolig, opfordrer vi dig til at ringe til vores udlejningsafdeling og få en snak om mulighederne, så vi kan finde den helt rette bolig til dig.

Følg os på Facebook

 Birch Ejendommes Facebookside deler vi løbende nyheder, konkurrencer samt tips og tricks.

Gå til siden her.