test

Tilst - en forstad til Aarhus

I Tilst bor ca. 16.000 indbyggere, og her er et bredt udbud af indkøbsmuligheder, spisesteder og butikker. Med få minutter til både Aarhus Midtby og motorvej, ligger Tilst godt placeret nordvest for Aarhus.

AKTIVT FORENINGSLIV

Tilst er en veletableret bydel med et godt lokalsamfund, flere skoler og et stærkt foreningsliv. 
Her er idræt for alle aldre og ambitionsniveauer med bl.a. gymnastik, badminton og senioridræt på programmet. Tilst har bl.a. også egen svømmehal og en aktiv løbeklub, og den omkringliggende natur, med bl.a. True Skov og Geding sø, indbyder til gå- og cykelture.

 

ADSKILLIGE INDKØBSMULIGHEDER

I Tilst kan du købe alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til dagligvarer. Her er både Bilka, Meny, Fakta og andre dagligvarebutikker. Vil du have frisk brød til morgenbordet, er der bageri i nærheden, og tager du turen ind til Aarhus, er der et rigt udbud af specialbutikker, cafeer, mm.

 

GODE UDDANNELSESMULIGHEDER I OMRÅDET

Tilst har flere folkeskoler, og her ligger også Langkær Gymnasium, der tilbyder både gymnasie- og erhvervsuddannelser for unge. For de lidt ældre studerende er der knap 5 km til de videregående uddannelser på bl.a. Aarhus Universitet i midtbyen og VIA University College i Skejby.

 

MANGE ARBEJDSPLADSER I KORT AFSTAND

Tilst har et stort og velbesøgt erhvervsområde, og der er dermed mange arbejdspladser i bydelen. Her er alt fra bilforhandlere og byggemarkeder til supermarkeder og elektronikkæder. Fra Tilst er der også kort afstand til Brabrand, hvor bl.a. JYSK har hovedkvarter, og blot 5 km herfra ligger Aarhus Kommunes største arbejdsplads, universitetshospitalet i Skejby.

 

NEM ADGANG TIL BY OG MOTORVEJ

I Tilst får du mere bolig for pengene end i midtbyen, men du bor stadig i kort afstand til det centrale Aarhus. Fra Tilst er der ca. 5 km til Aarhus midtby, hvortil der er nem adgang via Viborgvej. Skal du derimod pendle ud af byen, er Tilst også godt placeret med ca. 5 min. i bil til østjyske motorvej (E45) og 10 min. til Herningmotorvejen.