test

Fredericia

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejebolig Fredericia - Find din kommende bolig

Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig med at finde din næste lejebolig i Fredericia. Med en lejebolig i Fredericia får du en bolig i en aktiv by, som byder på mange spændende muligheder for både børn og voksne, samt en central beliggenhed i Trekantområdet.

I Erritsø i Fredericia udlejes der nye og attraktive lejeboliger i varierende størrelser og med planløsninger, der passer netop dit behov. I Skærbæk udlejer vi attraktive rækkehuse i et skønt boligområde, hvor du kan få medbestemmelse på de fælles udearealer. Find din kommende lejebolig hos os, hvad end du søger et rækkehus eller en lejlighed til leje i Fredericia.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Opdag attraktive lejeboliger i Fredericia

I Fredericia Kommune og by råder Birch Ejendomme over moderne lejeboliger i forskellige størrelser og med planløsninger, der passer til mange forskellige behov. Vi kan derfor være behjælpelige med at finde lige netop den bolig, du søger. Hvad end du ønsker en bolig med plads til hele familien, eller du søger en bolig til dig selv eller et par, har vi en bolig til leje i Fredericia til dig. Hos os finder du nye boliger med masser af mulighed for at få lys ind i rummet, alt i hårde hvidevarer samt et stilrent nyt køkken og badeværelse. Derudover har du enten en terrasse eller en altan, og alle boligopgange har elevator. 

Moderne boliger til leje i Fredericia med skønne omgivelser

Hos Birch Ejendomme udlejer vi nye lejeboliger i Fredericias populære bydel Erritsø. Her har vi i alt 134 rækkehuse og lejligheder til leje, der er tæt på både by, natur og strand. De nye lejeboliger går under navnet Skovhaven, og med Jomfruskoven som nærmeste nabo, bliver det ikke nemmere at lufte hunden i skoven eller løbe en tur på en af de anlagte stier. Du kan se alle ledige lejeboliger lige nu i Skovhaven her.

Med en lejebolig i Skovhaven bor du i et trygt område med gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, en skole, idrætsfaciliteter samt flere uddannelsesinstitutioner. Fra de nye lejeboliger i Erritsø er der tilmed nem adgang til motorvejen, som gør det nemt at nå en lang række arbejdspladser og uddannelser i de større byer. Der er selvfølgelig også god mulighed for parkering ved boligerne - både til dig der har bil, elbil eller cykel.

Drømmer du om en lejebolig tæt på Fredericia, bor du blot fire kilometer fra Fredericia bymidte, hvor der er alt fra spændende butikker til gode restauranter og caféer. De lyse lejeboliger i Skovhaven ligger blot en kort gåtur fra Erritsø Strand, som indbyder til en frisk dukkert eller blot en frisk gåtur langs kysten. Erritsø Mose, som er endnu et naturskønt område tæt på de nye lejeboliger i Skovhaven, ligger blot 2,5 kilometer derfra, og der er dermed rig mulighed for at opleve naturen tæt på.

Derudover har vi attraktive rækkehuse i Øhaven i Skærbæk, hvor du bor i naturskønne og rolige omgivelser, men stadig tæt på byens livlige bymidte.

Øhaven består af 93 moderne rækkehuse og helt specielt ved dette projekt er, at du som lejer får medbestemmelse på de fælles udearealer. Uanset om du er en børnefamilie, par, single eller senior, vil disse nye rækkehuse helt sikkert passe til dine behov. Skærbæk er en attraktiv kystby, der tiltrækker folk i alle aldre, og med Øhaven som din nye adresse vil du have alt, hvad du har brug for i hverdagen.

Med en lejebolig i Fredericia er du tæt på mange arbejdspladser

I Fredericia finder du mange virksomheder, og byen er desuden et knudepunkt for at nå ud til en række andre større byer i Jylland og resten af Danmark. Har du brug for at pendle til job eller studie, når du derfor nemt byer som Kolding, Vejle og Middelfart, hvorfra det er nemt at fortsætte mod Fyn og Sjælland.

Fredericia Station, der er blandt landets største, forbinder togtrafikken fra flere steder i landet, hvilket gør det nemt for dig at komme rundt via tog - for eksempel til Odense eller Sjælland. Så uanset om du skal pendle i bil eller via offentlig transport kan det nemt lade sig gøre med en lejebolig i Fredericia.

Trekantsområdet, som Fredericia Kommune indgår som en del af, er desuden kendt for at være Danmarks ældste Business Region, og området centrale placering i Danmark forbinder både nord, syd, øst og vest med både vejnet og jernbanespor. En lejebolig i Fredericia ligger derfor helt ideelt og åbner dermed op for mange muligheder, når det kommer til at pendle frem og tilbage mellem job og bolig, eller når du skal besøge familie og venner i andre dele af Danmark.

Bo til leje, og tag din videregående uddannelse i Fredericia

I Fredericia finder du der flere videregående uddannelser, som hvert år trækker mange boligsøgende studerende til byen. De gode jobmuligheder i både Fredericia og Trekantområdet er ligeledes medvirkende til, at flere og flere unge finder byen interessant at både studere og arbejde i.

Der findes desuden flere uddannelsessteder såsom HF & VUC, International Business College, Uddannelsescentret, Fredericia Maskinmesterskole og HTX & EUC Lillebælt i Fredericia. De mange muligheder for ungdoms- og videregående uddannelser giver byen et ungt pust, som kan mærkes i byens gader og stræder, hvor der summer af liv og glade dage hos de studerende. Fredericia byder naturligvis også på et stort antal af skoler og ungdomsuddannelser for de lidt yngre, heriblandt Fredericia Gymnasium og IBC Handelsgymnasiet i Fredericia Middelfart.

Opdag Fredericias mange kulturelle oplevelser

Med en lejebolig i Fredericia er du aldrig langt fra den livlige bymidte, hvor de mange spændende butikker frister både store og små. Det er også muligt at nyde en god frokost på en af de lækre caféer eller restauranter, hvor der er noget for enhver smag og pengepung. Fredericia har nemlig alt fra street food til Michelin.

I Fredericia centrum findes der mange muligheder for kulturelle oplevelser, og byen er særligt kendt for at have huset nogle af Danmarks største musicals. Byen arbejder da også på højtryk for atter at kunne præsentere store, internationale musicals i det kommende Fredericia Musicalteater.

Er du interesseret i historiens vingesus, er det muligt at opleve Fredericias spændende historie på en af de mange museer, byen har at byde på. Hos Fredericia Museum, Kringsminde Museumsgård og Bunkermuseet finder du timevis af historiske oplevelser, mens Den historiske miniby er spændende for både små og store at gå på opdagelse i. Det velbevarede voldanlæg, Fredericia Vold, danner desuden en historisk og samtidig smuk ramme om Fredericia Midtby, hvorfra der desuden er en fantastisk udsigt over Lillebælt. Byen har også både en velbesøgt lystbådehavn samt en stor containerhavn.

Er du interesseret i en lejebolig i Fredericia?

Hos Birch Ejendomme udlejer vi nye og DGNB certificerede lejeboliger i Skovhaven i Fredericia. Er du interesseret i en lejebolig i Skovhaven, er du velkommen til at kontakte os for mere information. Du finder vores kontaktoplysninger her på hjemmesiden. Du kan også altid tilmelde dig vores interesseliste helt gratis, så du altid er opdateret på vores nye projekter og nye ledige lejeboliger i Fredericia eller en af de mange andre områder i landet, hvor vi har lejelejligheder og -rækkehuse.

Med Birch Ejendomme kan du finde din nye lejebolig i Fredericia. Vi tilbyder nemlig energivenlige boliger i flere størrelser med en central beliggenhed i Trekantområdet. Her er der gode muligheder for både børn og voksne, og du vil komme til at bo i en aktiv by med naturen tæt på.

Vores attraktive lejeboliger i Fredericia findes i flere prisniveauer, så du kan opleve lejligheder mellem 6.700 og 12.000 kr. Hos Birch Ejendomme har vi nemlig boliger i forskellige størrelser og med planløsninger, der matcher flere behov. 

Hos Birch Ejendomme må du gerne holde husdyr, så længe du har aftalt nærmere med din udlejer. I vores lejeboliger i Fredericia må du have op til to kæledyr, så derfor kan du sagtens flytte ind med din kat eller hund. Derudover bor du tæt på natur, så du kan gå tur med din hund i skønne omgivelser.

houses














Vis alle beliggenheder

Boligtype



Husleje - DKK

Størrelse - m²