Kolding

Kolding er en af de hurtigstvoksende byer i Jylland, og her er gode muligheder for folk i alle aldre. Her er smuk natur, mange uddannelsesinstitutioner og jobmuligheder, og her er både togstation og nem adgang til motorvej mod både syd, nord, vest og øst.

LEVENDE BYMIDTE
Kolding har gode shoppingmuligheder med en hyggelig gågade og Kolding Storcenter, der er Jyllands største shoppingcenter. Byen har også flere gode spisesteder, biografer, teatre samt mange børnevenlige aktiviteter.

GODE UDDANNELSESMULIGHEDER
Kolding er en studieby med både universitetsuddannelser, pædagogseminarium, erhvervsakademi og designskole. Byen byder også på flere ungdomsuddannelser, og med placeringen i trekantområdet er der fra Kolding nem adgang til mange arbejdspladser.

HISTORIE OG DESIGN
Kolding er en gammel grænseby, og byen bærer fortsat tydelige præg af historiens vingesus. Byens vartegn, det gamle kongeslot, Koldinghus, tårner op ved slotssøen, og i midtbyen finder du smalle, brolagte gader. Samtidig er Kolding helt fremme, når det kommer til design, som hjemsted for bl.a. Designskolen i Kolding, kunstmuseet Trapholt og Design City Kolding.

SKOV, SØ OG FJORD
Kolding Midtby byder på mange smukke naturoplevelser. Her er bl.a. Marielund og Bramdrup Skov, der gennemskæres af Troldehedebanen – en smuk natursti anlagt på en tidligere jernbanestrækning. Kolding byder også på både søer, ådal og fjord, så her er god mulighed for at tage en gå- eller cykeltur i smukke omgivelser.

VIL DU BO I KOLDING?
Birch Ejendomme bygger lige nu ved Hviidsminde på Bramdrupskovvej i Kolding, hvor vi opfører 75 lejligheder med forventet indflytning efterår 2020. Udlejningen af boligerne ved Hviidsminde starter i efteråret 2019. 
Skriv dig på vores interesseliste og vær blandt de første, der får besked, når udlejningen starter. Du finder interesselisten nederst på siden her: www.birchejendomme.dk.