test

Sanatorievej
8600 8600 Silkeborg

46-50

Lejlighed
4 værelser
111 m2

Stor lejlighed i Sydbyen

Lys og lækker fireværelses lejlighed på 111 m2 med tre gode værelser, køkken-alrum og stue, badeværelse og en skøn terrasse eller altan afhængigt af beliggenhed.

Klik her for at se den fulde brochure for projektet på Sanatorievej: SanatorievejSilkeborg

Se 3D live version af en bolig af denne type (på 4. sal): Klik 

Køkken-alrum og stue
Fra den lange entré kommer du ind i et dejligt køkken-alrum, hvor køkkenet er placeret på den ene endevæg. Køkkenet er lyst og lækkert, og indeholder alt i hårde hvidevarer, så du er godt dækket ind i den daglige madlavning. I den modsatte ende af køkkenet er der oplagt plads til at indrette en hyggelig stue. Som en ekstra bonus kan du glæde dig over at have direkte udgang til en dejlig terrasse eller altan fra køkken-alrummet.

Værelser
Det største af lejlighedens værelser er det oplagte forældresoveværelse, hvor der er plads til en dobbeltseng. Rummet er desuden indrettet med tre faste garderobeskabe, og dertil er der også udgang til lejlighedens terrasse eller altan, som giver en skøn mulighed for at lukke masser af luft ind i soveværelset. De to andre værelser er lige store og indeholder hver to faste garderobeskabe og plads til en enkeltmandsseng.

Badeværelse
Fra entréen har du adgang til boligens store badeværelse, som indeholder toilet, håndvask, skuffer og en dejlig bruseniche. Badeværelset er enkelt og stilrent, og rummer fin plads til, at familien kan deles om badeværelsespejlet.

Terrasse/altan
Vælger du lejligheden i stueplan får du en dejlig og stor terrasse, mens du i lejlighederne på 1. – 4. sal får en skøn altan. Både altan og terrasse har god plads til møbler, krukker og grill, så sommermånederne kan nydes under åben himmel.

Om boligerne på Sanatorievej
Lejligheden har altan/terrasse på 9 m2 samt franske altaner, der er med til at gøre boligen lys og lækker.

Boligen er indrettet med Velfac vinduer, alt i hårde hvidevarer og hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne.

Der er gulvvarme og ventilationsanlæg i lejligheden.

I området er der fællesparkering.

Vand, varme og el afregnes direkte med Silkeborg Forsyning og Eniig.

Der skal betales en måned husleje forud.

Da facaden fremstår varieret i forhold til placering af vinduer og døre, er der for de enkelte lejlighedstyper varierende plantegning afhængig af etagen. Derfor opfordrer vi til at se nærmere på plantegningen for præcis dén etage og lejlighedstype, der har interesse.

 

Læs mere om Silkeborg Midt og Sydby
Type Lejlighed
Energimærke 2015
Indrykket 18.06 2019
Område Silkeborg Midt og Sydby
Husleje 10.950-11.100 DKK
Depositum 32.850-33.300 DKK
Etage st
Værelser 4
Areal 111 m2
Husdyr Nej
Ledig 01.04 2020
Sagsnummer 6883
Kontakt
Jeanette Lassen
Udlejningsassistent
Plantegning(er)