test

Sanatorievej
8600 8600 Silkeborg

46-52

Lejlighed
3 værelser
84-86 m2

Dejlige treværelses i Sydbyen

Fantastisk lejlighed med sublim beliggenhed i Silkeborgs populære Sydby. Lejligheden består af køkken-alrum og stue, soveværelse, værelse bad og terrasse/altan. Denne lejlighed findes fra stueplan – 4. sal.

Køkken-alrum og stue
Fra den lange entré træder du ind i det lyse køkken-alrum, som er indrettet med et nyt og moderne køkken med alt i hårde hvidevarer placeret op ad én af væggene. Overfor køkkenet er der en oplagt plads til spisebord, mens stuen kan indrettes i en hyggelig krog. Fra stuen er der udgang til en skøn terrasse eller altan afhængigt af lejlighedens beliggenhed.

Værelser
Lejligheden har to gode værelser, hvoraf soveværelset har tre faste garderobeskabe samt udgang til terrasse/altan. Du kan altså åbne døren ud til og nyde den friske brise i soveværelset. Lejlighedens andet værelse har to faste skabe og plads til en enkeltmandsseng. Dette værelse fungerer perfekt til børneværelse, gæsteværelse eller kontor.

Badeværelse
Her får du et enkelt og tidløst badeværelse, som er indrettet i lyse materialer med bruseniche, toilet og håndvask med skuffer. Badeværelset ligger i forlængelse af entréen, og er nemt at tilgå fra alle rum i lejligheden. 

Terrasse/altan
Med hele 9 m2 skøn terrasse eller altan har du masser af plads at boltre dig på og indrette et hyggeligt uderum til stor glæde hele sommeren igennem. Vælger du lejlighederne i stueplan får du en terrasse, mens lejlighederne på de resterende plan har altan.

Klik her for at se brochuren: SanatorievejSilkeborg

Se 3D visualisering af boligen (Type A, 4. sal): 3D indretning 

 

Læs mere om Silkeborg Midt og Sydby
Type Lejlighed
Energimærke 2015
Område Silkeborg Midt og Sydby
Husleje 8.800-9.400 DKK
Depositum 26.400-28.200 DKK
Etage ST-4.
Værelser 3
Areal 84-86 m2
Husdyr Nej
Udlejet 01.12 2019
Sagsnummer 6839
Kontakt
Jeanette Lassen
Udlejningsassistent
Plantegning(er)