test

Pollenvænget
8000-8541 8000-8541 Aarhus

I1

Lejlighed
4 værelser
119 m2

Ny fireværelses lejlighed i Aarhus

Her får du en nybygget lejlighed med splinternyt og lækkert køkken, hyggelig stue, tre rummelige værelser og et funktionelt badeværelse med vaskesøjle.

> Klik her og se udlejningsbrochure

Gennemlyst køkken-alrum
Lejligheden har et dejligt køkken-alrum med vindues partier i den ene ende og en altan eller terrasse på den anden side. Dette sikrer et skønt lysindfald i rummet. Køkkenet er placeret i midten af rummet, og på hver side er der mulighed for at indrette med spiseplads og sofaområde. Fra køkken-alrummet er der desuden udgang til lejlighedens altan/terrasse.

Tre værelser med garderobeskabe
Denne lejlighedstype har tre gode værelser med indbyggede skabe, så det er nemt at få styr på garderoben. Et af værelserne indeholder fire garderobeskabe, mens de resterende indeholder et garderobeskab. På alle værelserne er der god plads til en seng samt skrivebord.

Bad med vaskemuligheder
Badeværelset indeholder toilet og brusekabine samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Der er adgang til det lyse og moderne badeværelse fra køkken-alrummet.

Skønt udeliv
Lejlighederne i stueplan har egen terrasse, mens lejlighederne på de øvrige plan har egen altan samt fransk altan. Her har du rig mulighed for at nyde udelivet, og der er god plads til at gøre området personligt.

Generelt om boligerne på Pollenvænget 
Lejlighederne på Pollenvænget er del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.
Der er i byggeriet generelt anvendt kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde.
Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima.
Der er installeret fibernet i ejendommen (YouSee og AURA).
Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2.
Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen.
Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Læs mere om Tilst
Type Lejlighed
Indrykket 15.04 2020
Område Tilst
Husleje 11.700 DKK
Depositum 35.100 DKK
AC-forbrug Vand: 250 DKK - Varme: 500 DKK
Etage ST-3. sal
Værelser 4
Areal 119 m2
Husdyr Ja
Ledig 01.05 2020
Sagsnummer 11331
Kontakt
Jeanette Lassen
Udlejningsassistent
Christian Elkjær Frederiksen
Udlejningsassistent
Plantegning(er)