test

Pollenvænget
8000-8541 8000-8541 Aarhus

H2

Lejlighed
3 værelser
104 m2

Nybygget treværelses til leje i Tilst

Træd ind i denne nybyggede lejlighed nær Aarhus med to gode værelser, et rummeligt køkken-alrum, praktisk badeværelse med vaskesøjle og udeliv.

> Klik her og se udlejningsbrochure

Stort og lyst køkken-alrum
Denne lejlighedstype har et stort og lækkert køkken-alrum. Centralt placeret er køkkenet med køkkenø, hvor I kan samles om madlavningen, og på hver side af køkkenet er der plads til at indrette både spiseplads og sofahjørne. Køkken-alrummet har både fransk altan og udgang til altan/terrasse, så du kan få masser af lys og luft indenfor.

Gode værelser
Denne lejlighedstype har to gode værelser. Det ene er et soveværelse med fire garderobeskabe, mens det andet værelse, der ligger lige ved siden af, har ét garderobeskab og er en smule mindre. Dette værelse er derfor oplagt at bruge til børneværelse, gæsteværelse eller kontor.

Moderne bad
Lejlighedens badeværelse er indrettet i lyse og enkle materialer og indeholder vaskesøjle, brusekabine og inventar fra HTH.

Udemiljø
Lejlighederne i stueplan har egen terrasse mod gårdsiden, mens lejlighederne på de øvrige plan har egen altan mod gårdsiden samt fransk altan. Både altan og terrasse har en fin størrelse til at have havemøbler, grill og krukker stående. Lejligheden indbyder derfor til mange hyggelige timer under åben himmel.

Generelt om boligerne på Pollenvænget
Lejlighederne på Pollenvænget er del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.
Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.
Der er i byggeriet generelt anvendt kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde.
Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima.
Der er installeret fibernet i ejendommen (YouSee og AURA).
Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2.
Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen.
Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Læs mere om Tilst
Type Lejlighed
Indrykket 15.04 2020
Område Tilst
Husleje 10.900 DKK
Depositum 32.700 DKK
AC-forbrug Vand: 250 DKK - Varme: 500 DKK
Etage ST. - 3.
Værelser 3
Areal 104 m2
Husdyr Ja
Ledig 01.05 2020
Sagsnummer 11326
Kontakt
Jeanette Lassen
Udlejningsassistent
Christian Elkjær Frederiksen
Udlejningsassistent
Plantegning(er)