Havkærvej
8381 8381 Tilst

83

Lejlighed
3 værelser
85 m2

Bo til leje på Havkærvej i Tilst

Nybygget treværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer.
Lejligheden er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter, mens gulvene (undtagen i badeværelset) er laminat med egetræslook. 

INDBYDENDE ENTRÉ
I denne treværelses lejlighed træder du fra opgangen og ind i en stor entré.
Herfra har du adgang til badeværelset, et af de to værelser, samt køkken-alrummet, der udgør lejlighedens naturlige samlingspunkt.

KØKKEN-ALRUM
Fra entréen kan du fortsætte videre ind i det store køkken-alrum. Som en del af køkkenet indgår en køkkenø, der åbner køkkenet op ud mod det øvrige opholdsrum, så du nemt kan holde overblik og deltage socialt, mens du kokkererer til din partner, børn eller gæster. Køkkenet er med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. Rummet har god plads til indretning med både spiseplads og tv-/sofahjørne. 

EGEN ALTAN/TERRASSE
Fra stuen er der udgang til egen altan/terrasse, hvor du kan tilbringe mange timer i selskab med en spændende bog eller gode venner. Altanen/terrassen er placeret på hjørnet, så der er mulighed for at rykke lidt rundt afhængig af vejr og vind. 

VÆRELSER MED FASTE SKABE
Lejligheden indeholder to gode værelser, begge med faste skabe. Det ene værelse har indgang fra entréen, mens det andet har indgang fra køkken-alrummet.
Det ene værelse er oplagt at bruge som soveværelse, da der her er lidt flere kvadratmeter og mere skabsplads end i det andet værelse. Det andet værelse kan fx indrettes som børneværelse, kontor og/eller gæsteværelse. 

BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE
Lejligheden har et stort badeværelse med grå klinker på gulv og i brusenichen. Derudover er der installeret vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan klare tøjvasken, når du vil.

Læs mere om boligerne i brochuren HER

Læs mere om Gasa
Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.03 2019
Område Gasa
Husleje 9.900 DKK
Depositum 29.700 DKK
AC-forbrug Vand: 250 - varme 500 DKK
Etage ST
Værelser 3
Areal 85 m2
Husdyr Ja
Ledig 01.02 2020
Sagsnummer 8812
Kontakt
Jeanette Lassen
Udlejningsassistent
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)

Skriv dig op på vores venteliste

Skriv dig op på vores venteliste, hvis du ønsker at bo i et bestemt område, hvor lejemålet er markeret "Udlejet".

Hvis du søger en bolig i den nærmeste fremtid, så se ledige lejemål her på siden, eller kontakt os på telefon: 88 44 50 44 eller mail: birchgm@birchgm.dk.

 

Skriv til venteliste