Havkærvej
8381 8381 Tilst

83

Lejlighed
5 værelser
126 m2

Femværelses lejlighed med to altaner

Nybygget femværelses lejlighed med to altaner, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer.

Lejligheden er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter, mens gulvene (undtagen i badeværelset) er laminat med egetræslook. Lejligheden er i to plan.

EGEN INDGANG OG GOD ENTRÉ
I denne lejlighed bliver du budt velkommen i en lille entré, hvor du kan hænge jakken og stille skoene. Du får adgang til lejligheden udefra, hvor der er en udvendig trappe, så du slipper for at gå igennem den fælles opgang. 

HYGGELIGT KØKKEN
Fra entréen fortsætter du videre ind i køkkenet, der er indrettet med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. Her kan børnene sidde ved køkkenøen og lave lektier, mens aftensmaden tilberedes. 

STUE MED UDGANG TIL ALTAN
Modsat køkkenet, via en lille gang, ligger stuen. Her er der plads til at indrette sig med spiseplads og sofa-/tv-hjørne, hvor hele familien kan samles om middag og leg. Fra stuen er der udgang til en privat altan, hvor du kan nyde en kop kaffe i solen. 

BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE
Lejlighedens badeværelse er indrettet med grå klinker på gulv og i bruseniche. Derudover er der installeret vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan klare tøjvasken, når du vil. 

FIRE VÆRELSER MED FASTE SKABE
Fra gangen er der via en trappe adgang til lejlighedens øvre plan. Ovenfor trappen er en fordelingsgang, der giver adgang til lejlighedens fire værelser. Alle værelserne er med faste skabe, og fra et af værelserne er der udgang til en lille altan.

Læs mere om boligerne i brochuren HER

Læs mere om Gasa
Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 13.03 2019
Område Gasa
Husleje 12.200 DKK
Depositum 36.600 DKK
AC-forbrug Vand: 250 - varme 500 DKK
Etage 1. sal
Værelser 5
Areal 126 m2
Husdyr Ja
Ledig 01.02 2020
Sagsnummer 8811
Kontakt
Jeanette Lassen
Udlejningsassistent
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)

Skriv dig op på vores venteliste

Skriv dig op på vores venteliste, hvis du ønsker at bo i et bestemt område, hvor lejemålet er markeret "Udlejet".

Hvis du søger en bolig i den nærmeste fremtid, så se ledige lejemål her på siden, eller kontakt os på telefon: 88 44 50 44 eller mail: birchgm@birchgm.dk.

 

Skriv til venteliste