Havkærvej
8381 8381 Tilst

83

Lejlighed
4 værelser
102 m2

Fireværelses lejlighed på GASA-grunden i Tilst

Nybygget treværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer.

Lejligheden er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter, mens gulvene (undtagen i badeværelset) er laminat med egetræslook.

EGEN INDGANG OG GOD ENTRÉ
I denne lejlighed bliver du budt velkommen i en lille entré, hvor du kan hænge jakken og stille skoene. Du får adgang til lejligheden udefra, hvor der er en udvendig trappe, så du slipper for at gå igennem den fælles opgang.

Fra entréen kan du fortsætte videre ind i det store køkken-alrum, der er formet stort set kvadratisk. Som en del af køkkenet indgår en køkkenø, der åbner køkkenet op ud mod det øvrige opholdsrum, så du nemt kan holde overblik og deltage socialt, mens du kokkererer til din partner, børn eller gæster. Køkkenet er med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer.

Rummet har god plads til indretning med både spiseplads og tv-/sofahjørne.

EGEN ALTAN/TERRASSE
Fra stuen er der udgang til egen altan/terrasse, hvor du kan tilbringe mange timer i selskab med en spændende bog eller gode venner.

GODE REGULÆRE VÆRELSER
Lejligheden har i alt tre værelser, der alle har faste skabe. Det ene værelse er pga. størrelsen og mere skabsplads oplagt at benytte som soveværelse, mens de øvrige to værelser er lidt mindre men stadig med god plads til brug som fx børneværelse eller kontor. 

BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE
Lejligheden har et stort badeværelse med grå klinker på gulv og i brusenichen. Derudover er der installeret vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan klare tøjvasken, når du vil.

Læs mere om boligerne i brochuren HER

Læs mere om Gasa
Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.03 2019
Område Gasa
Husleje 11.000 DKK
Depositum 33.000 DKK
AC-forbrug Vand: 250 - varme 500 DKK
Etage ST - 1. sal
Værelser 4
Areal 102 m2
Husdyr Ja
Ledig 15.03 2020
Sagsnummer 8809
Kontakt
Jeanette Lassen
Udlejningsassistent
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)

Skriv dig op på vores venteliste

Skriv dig op på vores venteliste, hvis du ønsker at bo i et bestemt område, hvor lejemålet er markeret "Udlejet".

Hvis du søger en bolig i den nærmeste fremtid, så se ledige lejemål her på siden, eller kontakt os på telefon: 88 44 50 44 eller mail: birchgm@birchgm.dk.

 

Skriv til venteliste