Havkærvej
8381 8381 Tilst

83

Lejlighed
4 værelser
105 m2

Nybygget fireværelses lejlighed i Tilst

Nybygget fireværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer.

Få en bolig med god planløsning samt lys og kvalitetsbevidst indretning.

ENTRÉ MED FAST SKAB
I denne fireværelses lejlighed træder du fra opgangen og ind i en lille entré, hvorfra du får adgang til badeværelset samt køkken-alrummet. I entreen er et fast skab, hvor du fx kan opbevare familiens overtøj, rengøringsartikler eller lignende. 

LÆKKERT KØKKEN-ALRUM I FORBINDELSE MED STUE
Fortsætter du videre ind i lejligheden, kommer du ind i køkken-alrummet, der er i åben forbindelse med stuen. Rummet er rektangulært, og cirka midt i er køkkenet placeret. Her er en lille køkkenø, så bordpladsen kan udnyttes optimalt, når de gastronomiske evner skal udfoldes. Køkkenet er indrettet med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer.

PRIVAT UDERUM MOD GÅRDEN
Der er god plads til at indrette et TV/-sofahjørne i stuens ene ende, hvorfra der også er udgang til lejlighedens private altan/terrasse. Denne er placeret på gårdsiden, så du her kan sidde afskærmet fra trafik osv. og kan nyde en rolig stund i solen. 

GODE, REGULÆRE VÆRELSER
Lejlighedens tre værelser er alle af en god størrelse og med faste skabe fra HTH. Afhængig af behov kan du her indrette dig med soveværelse, børneværelse og/eller hobbyrum. Det ene værelse ligger i forbindelse med entréen, mens de øvrige to ligger side om side med indgang via køkken-alrummet.

BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE
Lejlighedens badeværelse er indrettet med grå klinker på gulv og i bruseniche. Derudover er der installeret vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan klare tøjvasken, når du vil.

Læs mere om boligerne i brochuren HER

Læs mere om Gasa
Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.03 2019
Område Gasa
Husleje 11.100 DKK
Depositum 33.300 DKK
AC-forbrug Vand: 250 - varme: 500 DKK
Etage ST - 3. sal
Værelser 4
Areal 105 m2
Husdyr Ja
Ledig 01.02 2020
Sagsnummer 8807
Kontakt
Maria Sand
Udlejningsassistent
Jeanette Lassen
Udlejningsassistent
Plantegning(er)

Skriv dig op på vores venteliste

Skriv dig op på vores venteliste, hvis du ønsker at bo i et bestemt område, hvor lejemålet er markeret "Udlejet".

Hvis du søger en bolig i den nærmeste fremtid, så se ledige lejemål her på siden, eller kontakt os på telefon: 88 44 50 44 eller mail: birchgm@birchgm.dk.

 

Skriv til venteliste