Gubsøvænget
8600 Silkeborg

E

Rækkehus
4 værelser
110 m2

Nybygget rækkehus til leje i Buskelund ved Silkeborg

Idyllisk beliggende 4 værelses rækkehus. Omgivet af skov får boligerne en naturskøn beliggenhed, samtidig med, at der er få kilometer til Silkeborg centrum og tæt til motorvejsnettet. 

Boligen er med 1 soveværelse, 2 værelser og køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Stort badeværelse, samt kombineret entré/bryggers.

Rækkehuset i 2 plan, har egen carport, skur, terrasse, gårdhavemiljø og en lille have. Huset er energivenligt med ventilationsanlæg og gulvvarme (fjernvarme), som sikrer et godt indeklima. Alle vægge er hvidmalede og i alle opholdsrum er der flotte laminatgulve og lyse Troldtekt-lignende lofter. På gulvene i badeværelset og entréen er der grålige klinker.

Boligen er indrettet med hvide HTH elementer, alt i hårde hvidevarer, gode værelser med faste skabe og velfungerende køkken/alrum med åben forbindelse til stue. Fra køkken/alrum er der trappe til 1. sal med soveværelse og værelser.

Der er indkøb i nærheden, ligesom Balle Skolen og Buskelundhallen ligger i kort afstand derfra.

Klik her for at se brochuren: Gubsøvænget Silkeborg

Læs mere om Buskelund/Balle
Type Rækkehus
Energimærke 2015
Indrykket 28.11 2018
Område Buskelund/Balle
Værelser 4
Areal 110 m2
Husdyr Ja
Udlejet 01.01 2019
Sagsnummer 1642
Kontakt
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)

Skriv dig op på vores venteliste

Skriv dig op på vores venteliste, hvis du ønsker at bo i et bestemt område, hvor lejemålet er markeret "Udlejet".

Hvis du søger en bolig i den nærmeste fremtid, så se ledige lejemål her på siden, eller kontakt os på telefon: 88 44 50 44 eller mail: birchgm@birchgm.dk.

 

Skriv til venteliste