Gubsøtoften
8600 8600 Silkeborg

95HB

Rækkehus
3 værelser
95 m2

Etplans rækkehus på 95 m2

Bo til leje i et helt nyt rækkehus i ét plan. 

BRYGGERS MED VASKEMASKINE
I husets bryggers er der både vaskemaskine og tørretumbler, så du kan få vasketøjet ud af verden i ro og mag. Rummet fungerer desuden som entré, og her er derfor garderobeskab med plads til opbevaring af fx overtøj og sko.
Badeværelset er placeret i forlængelse af bryggerset. Her er indrettet med grå klinker og hvide HTH-elementer samt en bruseniche. 

KØKKEN MED ÅBNING TIL STUE
Køkkenet er lyst og funktionelt med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i forlængelse af den store stue, hvor der er god plads til at indrette både spiseplads og TV-/sofahjørne. Her er loft til kip og et stort vinduesparti med udgang til baghaven, så du kan åbne op og lukke lys og luft ind. 

TO VÆRELSER MED FASTE SKABE
Huset har to gode værelser med faste skabe. Det ene værelse er en smule større end det andet og har lidt mere skabsplads, hvilket gør det oplagt som soveværelse. Herfra er der desuden mulighed for at åbne ud til haven. Det andet værelse kan bruges til fx kontor eller børneværelse, afhængig af behov. 

SKØNNE UDEAREALER
Fra stuen er der udgang til en flisebelagt terrasse i baghaven. Her kan du fx sætte havemøblerne, så du i sommerperioden har en ekstra spiseplads til de lange, lyse aftener.
Har du bil, kan den parkeres foran huset.

GENERELT OM BOLIGERNE PÅ GUBSØTOFTEN
Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer.

Boligerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, hvide vægge og lyse lofter.

Det er tilladt at have husdyr i rækkehusene.

Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne 

Læs brochuren: Gubsøtoften

Læs mere om Buskelund-Balle
Type Rækkehus
Energimærke BR18
Indrykket 16.05 2019
Område Buskelund-Balle
Husleje 9.100 DKK
Depositum 27.300 DKK
Værelser 3
Areal 95 m2
Husdyr Ja
Ledig 01.10 2019
Sagsnummer 8764
Kontakt
Sonja Wind
Udlejningsassistent
Plantegning(er)