test

Gubsøtoften
8600 8600 Silkeborg

125D

Rækkehus
5 værelser
125 m2

Nyt og rummeligt rækkehus

Stort, nyt rækkehus med plads til hele familien i børnevenlige Balle i Silkeborg. Køkken-alrum, stue, værelser, bryggers og uderum.

Køkken-alrum og stue
Husets hjerte er køkken-alrummet, der med loft til kip, store vinduespartier og god plads skaber en fantastisk rumfornemmelse. I køkkenet er der alt i hårde hvidevarer, og familien kan samles omkring køkkenøen til fælles madlavning.

Værelser
Huset har fire værelser, der alle er af en god størrelse og med fast garderobeskab, så det er lige til at flytte ind i. Værelserne er fordelt, så der er to værelser i hver ende af huset, og de har alle store vinduer, der sikrer et godt lysindfald.

Bryggers med vask
Når du kommer ind i rækkehuset, bliver du mødt af et stort, funktionelt bryggers. Her er både skabsplads, vaskemaskine, tørretumbler og håndvask. Fra bryggerset kan du gå ind i husets badeværelse, der er indrettet med enkle og moderne klinker, bruseniche og hvide HTH-elementer.

Udearealer
Fra køkken-alrummet har du adgang til en flisebelagt terrasse og en hyggelig baghave, der er anlagt med græs. Her kan du nyde forårssolen eller tilbringe sommeraftenerne med grillhygge. Foran huset har du desuden egen carport samt et skur.

Generelt om boligerne på Gubsøtoften
Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer.

Boligerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, hvide vægge og lyse lofter.

Det er tilladt at have husdyr i rækkehusene.

Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne 

Læs brochuren: Gubsøtoften

Læs mere om Buskelund-Balle
Type Rækkehus
Energimærke BR18
Område Buskelund-Balle
Værelser 5
Areal 125 m2
Husdyr Ja
Sagsnummer 8772
Kontakt
Sonja Wind
Udlejningsassistent
Plantegning(er)