test

Gubsøtoften
8600 8600 Silkeborg

110E

Rækkehus
4 værelser
110 m2

Fireværelses rækkehus på 110 m2

Rummeligt rækkehus i to plan med praktisk fordeling af køkken-alrum og værelser. Rækkehuset er ideel som familiebolig eller delebolig blandt venner.

Køkken med vinkelkøkken
Træd ind i et dejligt køkken-alrum, hvor det vinkelformede køkken ligger praktisk placeret i et hjørne af rummet. Her kan du se frem til alt i hårde hvidevarer og masser af bordplads. Rundt om hjørnet er der god plads til spisebord, og i forlængelse heraf kan den hyggelige opholdsstue indrettes. Fra køkken-alrummet er der udgang til en hyggelig terrasse, hvor måltiderne kan nydes på varme sommerdage.

Værelser
På husets førstesal er der en fordelingsgang, der giver adgang til de tre store værelser. Værelserne har faste skabe og store vinduer, som giver et skønt lysindfald på samtlige værelser.  

Badeværelse med vaskesøjle
Fra den praktiske entré kan du fortsætte ud på boligens badeværelse, som er indrettet enkelt og lyst. Her er bruseniche, toilet og praktisk håndvask med møblement. Du kan desuden se frem til at kunne klare vasketøjet i hjemmet med den smarte vaskesøjle, der indeholder både vaskemaskine og tørretumbler.

Udearealer
Til huset hører en hyggelig baghave, der er belagt med fliser. Foran huset er der et hyggeligt gårdrum, og derudover er her både carport og skur, hvor du kan opbevare både bil og cykel i ly for vejr og vind

Generelt om boligerne på Gubsøtoften
Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer.

Boligerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, hvide vægge og lyse lofter.

Det er tilladt at have husdyr i rækkehusene.

Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne 

Læs brochuren: Gubsøtoften

Læs mere om Buskelund-Balle
Type Rækkehus
Energimærke BR2018
Indrykket 18.11 2019
Område Buskelund-Balle
Husleje 9.400 DKK
Depositum 28.200 DKK
Værelser 4
Areal 110 m2
Husdyr Ja
Udlejet 01.12 2019
Sagsnummer 8773
Kontakt
Sonja Wind
Udlejningsassistent
Plantegning(er)