test

Gubsøtoften
8600 8600 Silkeborg

110C

Rækkehus
4 værelser
110 m2

Nyt fireværelses rækkehus i Silkeborg

Nyt fireværelses rækkehus med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer, som egner sig særdeles godt til børnefamilien.

Du kan se en virtuel fremvisning af boligen her: https://www.youtube.com/watch?v=6DBoC6Ht1GU

Videoen er vejledende

Køkken-alrum og stue
Du får et indbydende køkken-alrum, som åbner op mod familiens opholdsstue. Køkkenet indeholder godt med bordplads og alt i hårde hvidevarer, så madlavningen bliver en leg. Glæd dig over et rum, hvor hele familien føler sig hjemme. I stuen kan du indrette en god spiseplads og et sofaområde. De store vinduespartier, loft til kip samt muligheden for at åbne op. I stuen er der god plads til at indrette spiseplads og sofaområde. Store vinduespartier, loft til kip samt muligheden for at åbne op ud til haven giver en følelse af plads og luft.  

Værelser med forældreafdeling
Huset har tre gode værelser med faste garderobeskabe. To af værelserne er placeret med indgang fra køkken-alrummet, mens det tredje er lidt større og har adgang via bryggerset. Er I en børnefamilie, er der således en oplagt opdeling mellem forældre- og børneafdeling.

Bryggers med vask
I det praktiske bryggers kan du se frem til garderobeplads, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. 

Udearealer
Sommermånederne kan indtages på den private, flisebelagte terrasse, der hører med til rækkehuset. Her er plads til havemøbler og grill, og terrassen bliver derfor en skøn forlængelse af boligen i sommerhalvåret.

Generelt om boligerne på Gubsøtoften
Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer.

Boligerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, hvide vægge og lyse lofter.

Det er tilladt at have husdyr i rækkehusene.

Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne 

Læs brochuren: Gubsøtoften

Læs mere om Buskelund-Balle
Type Rækkehus
Energimærke BR18
Område Buskelund-Balle
Værelser 4
Areal 110 m2
Husdyr Ja
Sagsnummer 10317
Kontakt
Sonja Wind
Udlejningsassistent
Plantegning(er)