Gubsøtoften
8600 8600 Silkeborg

110C

Rækkehus
4 værelser
110 m2

Nyt fireværelses rækkehus i Silkeborg

Nyt fireværelses rækkehus med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer.

KØKKEN-ALRUM MED GODT LYSINDFALD
Centralt placeret er køkken-alrummet, husets naturlige samlingspunkt. I den ene ende af rummet er køkkenet, der åbner op mod stuen. Her er godt med bordplads og alt i hårde hvidevarer, så du nemt kan kaste dig over madlavningen til hele familien.

I stuen er der god plads til at indrette sig med spiseplads og sofaområde. Store vinduespartier, loft til kip samt muligheden for at åbne op ud til haven giver en følelse af at gå i ét med uderummet. 

TRE VÆRELSER MED OPLAGT FORÆLDREAFDELING
Huset har tre gode værelser med faste skabe. To af værelserne er placeret med indgang fra køkken-alrummet, mens det tredje er lidt større og har adgang via bryggerset. Er I en børnefamilie, er der således en oplagt opdeling mellem forældre- og børneafdeling.

RUMMELIGT BRYGGERS MED VASK
Huset har et stort bryggers i kombination med entré. Her er både garderobeplads, vaskemaskine, tørretumbler og håndvask. Fra bryggerset er der adgang til husets badeværelse, der er indrettet med grå klinker, bruseniche og hvide HTH-elementer. 

EGEN TERRASSE OG CARPORT
Fra køkken-alrummet kan du gå du ud på en flisebelagt terrasse, hvor du også har en lille have med græsareal. Her kan du nyde forårssolen eller tilbringe sommeraftenerne med grillhygge. Huset har desuden egen carport og et skur, hvor du kan parkere cyklen eller lade havemøblerne overvintre. 

GENERELT OM BOLIGERNE PÅ GUBSØTOFTEN
Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer.

Boligerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, hvide vægge og lyse lofter.

Det er tilladt at have husdyr i rækkehusene.

Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne 

Læs brochuren: Gubsøtoften

Læs mere om Buskelund-Balle
Type Rækkehus
Energimærke BR18
Indrykket 20.06 2019
Område Buskelund-Balle
Husleje 10.400 DKK
Depositum 31.200 DKK
Værelser 4
Areal 110 m2
Husdyr Ja
Ledig 15.10 2019
Sagsnummer 10317
Kontakt
Sonja Wind
Udlejningsassistent
Plantegning(er)