Borgdalsparken
8600 8600 Silkeborg

HC2

Lejlighed
4 værelser
116 m2

Fireværelses lejlighed i Borgdalsparken

Stor fireværelses lejlighed i familievenlige Sejs-Svejbæk.

Lejlighederne opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

OBS: Denne boligtype findes som lejlighed i både stueplan og på 1.sal. Vær opmærksom på, at udearealer samt huslejen varierer afhængigt af, om du vælger stueplan eller 1. sal.

>> Klik her og se udlejningsbrochure

SKØNT KØKKEN-ALRUM
Familien kan samles i det store køkken-alrum, hvor køkkenet med køkkenø indbyder til fælles madlavning og hygge. Her er også god plads til at indrette en spiseplads og sofakrog. I lejligheden i stueplan har du desuden udgang til en flisebelagt terrasse fra stuen. 

TRE GODE VÆRELSER
Lejligheden har tre værelser; et soveværelse og yderligere to værelser. Alle tre værelser har faste skabe til tøj og opbevaring. 

FUNKTIONELT BRYGGERS
Lejlighedens bryggers indeholder vaskemaskine, tørretumbler og håndvask, så du kan klare mange af de praktiske gøremål hér. Fra bryggerset har du desuden adgang til badeværelset, der er indrettet med bruseniche og inventar fra HTH. 

MULIGHED FOR AT SIDDE UDE
I stueplan har du et flisebelagt areal foran lejligheden samt en lille have og terrasse på modsatte side.

Lejligheden på 1. sal har adgang via udvendig trappe med et lille trapperepos, hvor du kan have et cafésæt stående. Der er skur til alle lejlighederne samt mulighed for at parkere ved boligen. 

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i boligen (mulighed for Yousee og Waoo). 

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

Læs mere om Sejs-Svejbæk
Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 02.09 2019
Område Sejs-Svejbæk
Husleje 9.800 DKK
Depositum 29.400 DKK
Etage ST. eller 1. sal
Værelser 4
Areal 116 m2
Husdyr Ja
Ledig 01.02 2020
Sagsnummer 10664
Kontakt
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)