Borgdalsparken
8600 8600 Silkeborg

HA2

Lejlighed
2 værelser
82 m2

Toværelses lejlighed til leje i Silkeborg

Toværelses lejlighed i stueplan eller på 1. sal. Skøn bolig til parret eller singlen.

Lejlighederne opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

OBS: Denne boligtype findes som lejlighed i både stueplan og på 1.sal. Vær opmærksom på, at udearealer samt huslejen varierer afhængigt af, om du vælger stueplan eller 1. sal.

>> Klik her og se udlejningsbrochure for Borgdalsparken 

KØKKEN OG STUE I ÉT
Lejlighedens primære rum er køkken-alrummet. Her har du køkkenet i den ene ende og plads til at indrette spiseområde og sofahjørne i resten. I lejligheden i stueplan har du desuden udgang til en flisebelagt terrasse fra stuen. 

SOVEVÆRELSE MED FASTE SKABE
I soveværelset har du faste garderobeskabe, hvor du kan opbevare dit tøj, og i stuelejligheden har du desuden havedør, så du kan komme direkte ud på terrassen. 

BRYGGERS MED VASKEMASKINE
Lejligheden har kombineret entré/bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask. Fra bryggerset har du desuden adgang til badeværelset. Der er indrettet med bruseniche og inventar fra HTH. 

MULIGHED FOR AT SIDDE UDE
I stueplan har du et flisebelagt areal foran lejligheden samt en lille have og terrasse på modsatte side. Du har desuden mulighed for at parkere ved boligen.
Lejligheden på 1. sal har adgang via udvendig trappe med et lille trapperepos, hvor du kan have et cafésæt stående. Ved lejlighederne på 1. sal gælder, at parkering foregår på fælles p-pladser i området. 

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i boligerne (mulighed for Yousee og Waoo). 

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

Læs mere om Sejs-Svejbæk
Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 02.09 2019
Område Sejs-Svejbæk
Husleje 7.800 DKK
Depositum 23.400 DKK
Etage ST. eller 1. sal
Værelser 2
Areal 82 m2
Husdyr Ja
Ledig 01.02 2020
Sagsnummer 10662
Kontakt
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)