Borgdalsparken
8600 8600 Silkeborg

D

Rækkehus
5 værelser
125 m2

Femværelses rækkehus til leje

Stort, nyt rækkehus i Sejs-Svejbæk - skøn lejebolig med plads til familien.

Rækkehuset opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende. 

>> Klik her og se udlejningsbrochure

DEJLIGT LYST KØKKEN
I dette rækkehus er køkken og stue i ét. Køkkenet er med køkkenø, hvor familien kan samles om madlavningen og hygge. Stuen har store vinduespartier samt døre på begge sider, så der kan lukkes lys og luft ind. 

FIRE VÆRELSER MED SKABE
Med fire værelser er der plads til både børn og gæster. Der er faste skabe i alle værelser og gode vinduer.
Værelser er fordelt, så de er placeret to og to sammen i hver sin ende af huset. 

STORT BRYGGERS MED VASK
Rækkehuset har et stort og funktionelt bryggers, der også fungerer som husets entré. Her har du vaskemaskine, tørretumbler og håndvask.

SKØNNE UDERUM
Foran rækkehuset har du egen carport og plads til at parkere endnu en bil. Derudover har du eget skur, hvor du fx kan opbevare havemøblerne natten over. Arealet foran huset er belagt med fliser, mens der på modsatte side er en lille have samt terrasse. 

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper, der er placeret udvendigt ved skur eller husets haveside. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i rækkehuset (mulighed for Yousee og Waoo). 

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

OBS: Der er i alt 3 boliger af denne type i Borgdalsparken, så se gerne nærmere på situationsplanen i udlejningsbrochuren (s. 4) for foretrukken placering (denne boligtype findes i blok 15 og 16).

Læs mere om Sejs-Svejbæk
Type Rækkehus
Energimærke BR15
Indrykket 02.09 2019
Område Sejs-Svejbæk
Husleje 11.500 DKK
Depositum 34.500 DKK
Værelser 5
Areal 125 m2
Husdyr Ja
Udlejet 01.11 2019
Sagsnummer 10655
Kontakt
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)