Borgdalsparken
8600 8600 Silkeborg

C1

Rækkehus
4 værelser
110 m2

Nyt og lækkert fireværelses rækkehus

Lys og indbydende lejebolig med plads til hele familien.

Rækkehuset opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

>> Klik her og se udlejningsbrochure

KØKKEN OG STUE I ÉT
Køkkenet ligger i åben forbindelse med det store opholdsrum – et lyst og lækkert samlingspunkt for familien. Fra opholdsrummet er der udgang til begge sider af huset, og her er loft til kip samt lækre store vinduespartier, der giver et skønt lysindfald. 

TRE GODE VÆRELSER
Rækkehuset har tre gode værelser med faste skabe. Det største værelse er placeret ved badeværelset, mens de øvrige to ligger side om side med adgang fra opholdsrummet. 

STORT BRYGGERS MED VASK
Rækkehuset har et stort og funktionelt bryggers, der også fungerer som husets entré. Her har du vaskemaskine, tørretumbler og håndvask. 

LILLE HAVE OG TERRASSE
Arealet foran huset er belagt med fliser, mens der på modsatte side er en lille have samt terrasse.
Der er ingen carport ved denne boligtype, så har du bil, skal du parkere på de fælles p-pladser i området. 

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper, der er placeret udvendigt ved skur eller husets haveside. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i rækkehuset (mulighed for Yousee og Waoo). 

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen. 

OBS: Der er i alt 3 boliger af denne type i Borgdalsparken, så se gerne nærmere på situationsplanen i udlejningsbrochuren (s. 4) for foretrukken placering (denne boligtype findes i blok 1).

Læs mere om Sejs-Svejbæk
Type Rækkehus
Energimærke BR15
Indrykket 02.09 2019
Område Sejs-Svejbæk
Husleje 10.000 DKK
Depositum 30.000 DKK
Værelser 4
Areal 110 m2
Husdyr Ja
Udlejet 01.12 2019
Sagsnummer 10658
Kontakt
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)