Borgdalsparken
8600 8600 Silkeborg

B

Rækkehus
3 værelser
94 m2

Nyt rækkehus med carport

Dejligt treværelses rækkehus med egen carport.
Perfekt til parret eller den lille familie. 

Rækkehuset opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

>> Klik her og se udlejningsbrochure

KØKKEN I KOMBINATION MED STUE
Huset har et skønt køkken-alrum med køkkenø, der åbner op mod det øvrige rum. Her er god plads til at indrette dig med spiseplads og tv-hjørne. 

TO VÆRELSER MED GARDEROBE
Huset har et soveværelse med fast dobbeltskab samt endnu et værelse med fast skab. Alt efter behov kan dette værelse indrettes som fx børneværelse, hobbyrum eller gæsteværelse. 

BADEVÆRELSE MED BRUS
Ved siden af soveværelset ligger husets badeværelse, der indeholder brusekabine samt hvidt møblement. 

STORT OG FUNKTIONELT BRYGGERS
Husets indgang fører til kombineret entré og bryggers, hvor der er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Her har du også håndvask og plads til lidt opbevaring. 

EGEN CARPORT OG SKUR
Foran huset har du egen carport og skur. Derudover er arealet foran huset belagt med fliser, mens der på modsatte side er en lille have samt terrasse. 

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper, der er placeret udvendigt ved skur eller husets haveside. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i rækkehuset (mulighed for Yousee og Waoo). 

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

OBS: Der er i alt 5 boliger af denne type i Borgdalsparken, så se gerne nærmere på situationsplanen i udlejningsbrochuren (s. 4) for foretrukken placering (denne boligtype findes i blok 14, 15 og 16).

Læs mere om Sejs-Svejbæk
Type Rækkehus
Energimærke BR15
Indrykket 02.09 2019
Område Sejs-Svejbæk
Husleje 9.500 DKK
Depositum 28.500 DKK
Værelser 3
Areal 94 m2
Husdyr Ja
Udlejet 01.11 2019
Sagsnummer 10653
Kontakt
Maria Sand
Udlejningsassistent
Plantegning(er)