Åbent Hus

Hos Birch Ejendomme har du mulighed for at opleve vores boliger på lige den måde, du synes er bedst. Vores udlejningsassistenter står klar, hvis du ønsker at booke en personlig fremvisning. Du har også mulighed for, at få en digital fremvisning af din drømmebolig hjemme fra sofaen. Derudover har vi igen åbnet op for Åbent Hus arrangementer med tilmelding.

 

Vælg by:

Teglhaven den 24. juni kl. 16:00 - 17:00

Til Åbent Hus i Teglhaven fremviser vi både to-, tre- og fireværelses lejligheder, og vores udlejningsrådgiver vil med glæde svare på eventuelle spørgsmål. 

Læs mere

Vibelunden den 27. juni kl. 10:00 - 12:00

Kom til Åbent hus hvor du kan se en af de skønne femværelses rækkehuse i to plan og samtidig få svar på dine spørgsmål hos vores udlejningsrådgiver.

Læs mere

Rantzausbakke den 27. juni kl. 10:00 -12:00

Kom til Åben Grund Walk N'Talk på Rantzausbakke i Horsens søndag den 27. juni og oplev den skønne beliggenhed, de gode planløsninger samt få svar på dine spørgsmål.

Læs mere

Naturbyen Nørrestrand den 27. juni kl. 11:00 -12:00

Kom til Åben Grund Walk N'Talk på Kirsten Munks Dal i Naturbyen Nørrestrand. Her kan du få en god fornemmelse af den fantastiske beliggenhed.

Læs mere

Teglhaven den 01. juli kl. 16:00 - 17:00

Til Åbent Hus i Teglhaven fremviser vi både to-, tre- og fireværelses lejligheder, og vores udlejningsrådgiver vil med glæde svare på eventuelle spørgsmål. 

Læs mere

Teglhaven den 29. juli kl. 16:00 - 17:00

Vi glæder os til at fremvise de splinternye to-, tre- og fireværelses lejligheder i Teglhaven, og vores udlejningsrådgiver vil med glæde svare på eventuelle spørgsmål. 

Læs mere
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Book personlig eller digital fremvisning

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i et Åbent Hus arrangement, er du altid meget velkommen til at booke en personlig eller digital fremvisning hos vores udlejningsassistenter.

Kontakt os på tlf. 88 44 50 44 for at booke en fremvisning.

Vi følger myndighedernes anbefalinger i forbindelse med COVID-19. Du kan læse mere om vores forholdsregler her. 

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²